Hun skal lede Tromsø sentrum

NY LEDER: Shilan Ghadani blir ny daglig leder i Tromsø sentrum AS.

NY LEDER: Shilan Ghadani blir ny daglig leder i Tromsø sentrum AS.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det blir Shilan Ghadani som skal ta over for Trude Ørpetvedt som daglig leder i Tromsø sentrum AS, skriver selskapet i en pressemelding. Ørpetvedt skal over i ny stilling som daglig leder i ASVO.

- Tromsø sentrum har et stort potensiale for lønnsom vekst. Mitt oppdrag blir blant annet å opptre som en synlig ambassadør for sentrum og bidra til å gjøre sentrum enda bedre for alle parter. Både de som eier og bruker sentrum i stor eller liten grad, sier Shilan, som kommer fra jobb i Forsvaret som logistikkansvarlig.

Ghadani har også flere års erfaring fra salgsbransjen, i følge pressemeldingen.

- Jeg ser frem imot å inspirere aktører i sentrum til å skape aktivitet og vekst i byen vår. Jeg har et glødende engasjement for sentrum og har ingen tvil om at vi kan bli enda mer attraktive – for de som besøker oss, for de som eier i sentrum og ikke minst for innbyggerne. Jeg vil konsentrere meg om å videreutvikle strategiene som er lagt for sentrum og bruke innovative metoder for å ta sentrum inn i fremtiden, sier Ghadani.

Den nye daglige lederen begynner i jobben i løpet av høsten.

- Gjennom mange år i salgsbransjen i Tromsø har jeg utviklet kunnskap og forståelse for hva byen vår har, hva den trenger og hva vi som bor her vil ha. Et av mine fokusområder blir å gjøre sentrum mer tilgjengelig for alle, uansett bruk og behov. Jeg vil vise folk hvilke tilbud vi har og skape de tilbudene vi mangler. Bygge bro mellom sentrumsaktørene og de som bruker byen – slik at vi sammen kan skape vekst i en by som er under stadig utvikling, sier hun i pressemeldingen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken