Nå selges kjendisbåten: – Alle kurvene peker oppover

SELGES: Spabåten «Vulkana» i Tromsø.

SELGES: Spabåten «Vulkana» i Tromsø. Foto:

Spabåten «Vulkana» skal selges.

DEL

Eierne av båten, gründer Erlend Mogård-Larsen og kjendisparet Anne og Hasse Lindmo, har bestemt seg for at tiden er moden for å gå videre, etter ti år som eiere.

– Da vi startet i 2010 var det lite ekspedisjonsturisme i Tromsø. Vi har jobbet oss inn i et stadig voksende marked og hatt masse gøy underveis. Nå peker alle kurvene oppover bådefor skiturene i Lyngen, og generell nordlys- og aktivitetsturisme i Tromsø, sier Mogård-Larsen i en pressemelding.

Han påpeker også at selskapet hadde rekordomsetning i fjor.

– Det gjør oss trygge på at «Vulkana» kommer til å fortsette sin spennende seilas med nye eiere som vil utvikle driften videre, sier Mogård Larsen.

Eierne refererer til «Vulkana» som «et eventyr». Prisen for eventyret er tre millioner kroner, ifølge Finn-annonsen.

– Vi har hatt gleden av å invitere med oss familie og venner på fantastiske turer til alle årstider. Vi elsker å stå på ski, i vinter skal jeg på to ekspedisjoner med Vulkana i samarbeid med Bergans Adventure. Men alt har sin tid, og med travle jobber i Oslo får vi ikke deltatt så mye i daglig drift som vi skulle ønske, sier Anne Lindmo, som sammen med mannen Hasse Lindmo eier halvparten av rederiet som driver «Vulkana».

Spabåten drives av daglig leder Karoline Solheim.

– Vi har helt stappfull skisesong, med krevende og kvalitetsbevisste gjester som kommer fra hele verden for å oppleve Lyngen og båten vår, sier Solheim i pressemeldingen.

Hun ser for seg at «Vulkana» vil kle en fremtid som flaggskipsprodukt hos en av de andre etablerte reiselivsbedriftene i Tromsø.

– «Vulkana» og produktene vi presenterer er jo både helt unike og av svært høy kvalitet. Jeg gleder meg til å se hvor og med hvem vi skal fortsette denne reisen, sier Solheim.

Artikkeltags