Dette synet fikk naboen til å reagere: - Her kan en få en svært farlig ulykke

BEKYMRET: Dette armeringsjernet står opp like nedenfor lekeplassen ved  Lunheim skole og Lunheim barnehage. En nabo frykter det skal skje en ulykke her. Foto: innsendt til Tromsø kommune

BEKYMRET: Dette armeringsjernet står opp like nedenfor lekeplassen ved Lunheim skole og Lunheim barnehage. En nabo frykter det skal skje en ulykke her. Foto: innsendt til Tromsø kommune

Artikkelen er over 1 år gammel

En beboer er bekymret for et cirka 70 cm langt armeringsjern som står opp utenfor en lekeplass på Lunheim.

DEL

Jernet står opp ved et gangfelt i Tomasjordvegen, rett ved en lekeplass ved Lunheim skole og Lunheim barnehage.

– Det står som et spyd opp av bakken. Her kan en potensielt få en svært farlig ulykke. Sitter det barn på gjerdet og hopper ned, særlig om vinteren hvor denne er dekket til av snø, ja da ..., skriver beboeren til kommunen.

Beboeren mener jernet må fjernes raskt, før en ulykke skjer.

– En annen sak er at uansett så er et spydlignende gjenstand som dette ikke bra. For eksempel, skulle en syklist miste kontroll og bare ramle over denne, eller en hund som hopper og spretter (også om vinteren) og havner på denne, ja, da snakker vi en grillspydlignende tilstand, skriver beboeren, som har fått svar fra Servicetorget.

– Vi ønsker ikke noen ulykker på grunn av dette, bank i bordet, svarer kommunens servicekonsulent, som har gitt melding til Bydrift om at problemet må utbedres.

Artikkeltags