Tromsø By-redaksjonen består av tre journalister.

Andreas Høyer (36), leder for Tromsø By

Andreas er født i Tromsø og oppvokst på Myreng. Han har mastergrad i engelsk språkvitenskap, men har siden 2010 jobbet som journalist. Han begynte sin karriere i Dagbladet, men flyttet hjem til Tromsø og begynte i Nordlys i 2012. Her har han har jobbet som nyhetsjournalist og vaktsjef, frem til han nå er blitt leder for Nordlys-satsingen Tromsø By. Andreas liker spesielt å skrive om byutvikling, byen og dem som bor her.

Tips Andreas her!

Marte Hotvedt (38), journalist i Tromsø By

Marte er født og oppvokst i Tromsø, nærmere bestemt i Workinnmarka. Bor i dag på Slettaelva sammen med mann og barn. Marte studerte journalistikk i Southampton fra 2001-2005, før hun flyttet hjem til Tromsø.  Etter noen måneder hos Bladet Tromsø, fikk Marte jobb i Nordlys i 2005. I Nordlys har Marte jobbet med sport, nyheter og kultur, hvor hun også var avdelingsleder de siste fem årene. Martes liker spesielt å skrive nære reportasjer om mennesker hun møter og fortelle deres historie.  

Tips Marte her!

Mathilde Torsøe (28), journalist i Tromsø By

Mathilde er utdannet journalist ved Norges Kreative Fagskole i Trondheim og har også studert psykologi. Hun flyttet til Tromsø i 2016. Siden da har hun jobbet i Nordlys i to perioder, med et halvårs intermesso på UiT. Tidligere har Mathilde blant annet jobbet i NRK, Firda og Adresseavisen. Hun liker spesielt å skrive om helse, kultur og menneskemøter.

Tips Mathilde her!