Snart kan du forsyne deg av gratis møbler og inventar i sentrum

GIS BORT: Kunne du tenke deg noen nye hyller til verktøyet? Eller et nytt hyllesystem til garderoben? Førstkommende søndag kan du forsyne deg av disse tingene - og mer - i Storgata 70 i Tromsø. Tingene står igjen etter H&M.

GIS BORT: Kunne du tenke deg noen nye hyller til verktøyet? Eller et nytt hyllesystem til garderoben? Førstkommende søndag kan du forsyne deg av disse tingene - og mer - i Storgata 70 i Tromsø. Tingene står igjen etter H&M. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Førstemann til mølla-prinsippet vil gjelde.

DEL

Hennes & Mauritz har lagt ned i Storgata i Tromsø, og i dag ble det kjent at Hurtigruten flytter inn i lokalene etter dem. Men etter 28 års drift i Storgata 70 står det en god del igjen etter H&M. Det har Triko Eiendom AS, som eier bygget, bestemt seg for å gi bort.   

Firmaet skriver følgende på sin Facebook-side:

«H&M har flyttet ut fra lokalene i Storgata 70 og har satt igjen mange fine ting. Vi i TRIKO tror at mange kan ha bruk for mye av dette, og ønsker derfor å gi det bort. Klesstativ, henge-systemer, skap, skillevegger, reoler, oppbevaringsbokser, kleshengere og diverse inventar. Passer perfekt for butikker, eller noen som ønsker seg stor garderobe. Kom å se! Vi holder åpent mellom 13.00 og 16.00 førstkommende søndag (13.01.19). Førstemann til mølla».

– Gjør miljøet en tjeneste

Daglig leder i Triko AS, Gunnar Wilhelmsen, sier at de først vurderte å gi bort tingene til organisasjoner og lag.

– Men så fant vi ut at enda flere kanskje hadde nytte av dem. Derfor vil vi gi alle, også privatpersoner, muligheten til å forsyne seg av møblene. Da slipper vi å kaste dem, og gjør samtidig miljøet en tjeneste. Gjenbruk er bra, sier Wilhelmsen til Nordlys.

Dere kunne kanskje solgt møblene også?

– Ja, men vi fant ut at vi skulle gi dem bort.

Det er bare tre kvarter siden selskapet annonserte dette. Wilhelmsen forteller at han allerede har fått henvendelser fra både privatpersoner og organisasjoner. 

v Vi håper så mange som mulig møter opp på søndag, og at både privatpersoner, lag og foreninger får det de ønsker seg.

KRAKKER OG SKAP: Noe av det som står igjen etter butikkdriften.

KRAKKER OG SKAP: Noe av det som står igjen etter butikkdriften. Foto:

TIL VEGGEN: Hva med et bilde av en mannlig Hennes & Maurtiz-modell i stua?

TIL VEGGEN: Hva med et bilde av en mannlig Hennes & Maurtiz-modell i stua? Foto:

Artikkeltags